Hitta hit

Från Stora Mellby kör du väg 190 mot Nossebro. Efter Stora Mellby samhälle är det andra grusvägen till höger. Du ska köra förbi miljöstationen och upp ur en svacka innan du tar in på grusvägen. Följ grusvägen, över en gammal järnvägsbro, till huset längst in (ca 700 m).

 

Kommer du från Nossebro kör du förbi kvarnen norr om Stora Mellby och förbi husklungan därefter. Då har du bara öppna gärden och Stora Mellby i blickfånget. Mitt på gärdet svänger du vänster in på grusvägen. Följ grusvägen, över en gammal järnvägsbro, till huset längst in (ca 700 m).

Öppna i Google Maps

Namn:

Katarina Olsson

Adress:

Olsbacken 8

Postadress:

441 73 Sollebrunn

Telefon:

070 - 587 04 89

e-post:

info@stmellbytradgarddesign.se

Facebook:

Min facebook-sida

På gång

 

Bjärkedagen 23 september 10-14

Den årliga Bjärkedagen går av stapeln med flera olika företag och föreningar som medverkar och andra aktiviteter. Jag kommer också att finnas på plats för att prata trädgård och svara på frågor om du har lust.

 

Föreläsning bärodling och förädling

Den 23 oktober klockan 19 kommer jag att hålla en föreläsning hos Alingsås trädgårdsförening. Jag tipsar om hur du lyckas med din bärodling och även lite vad du kan använda skörden till.

 

Egen temakväll?

Är ni ett gäng på 5 eller fler kan jag ordna en separat temakväll för er, med det trädgårdsämne som ni själva vill ha. Mejla eller ring 070-587 04 89 så kommer vi överens om hur vi ordnar en trevlig kväll för er.