Hej

Jag heter Katarina Olsson. Jag är trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner, utbildad vid Göteborgs Universitet, på Dacapo i Mariestad där jag tagit en kandidatexamen.

Företaget startade jag våren 2011 vid sidan om studierna, och sedan januari 2013 jobbar jag heltid med mitt företag.

 

Utbildningen som jag har gått var ekologiskt och hantverksinriktad, vilket innebär att jag bland annat lärt mig de gamla teknikerna som är på väg att försvinna.

 

Jag har haft en egen trädgård i 30 år och det har varit mitt stora intresse. Mitt trädgårdsintresse började med ekologisk grönsaksodling och det ligger mig fortfarande varmt om hjärtat. Jag är också medlem i flera trädgårdsföreningar.

 

Min målsättning är att hjälpa dig att skapa din egen personliga trädgård utefter dina egna förutsättningar och behov. Hör av dig om du tror att jag kan hjälpa dig.

Namn:

Katarina Olsson

Adress:

Olsbacken 8

Postadress:

441 73 Sollebrunn

Telefon:

070 - 587 04 89

e-post:

info@stmellbytradgarddesign.se

Facebook:

Min facebook-sida

På gång

 

Bjärkedagen 23 september 10-14

Den årliga Bjärkedagen går av stapeln med flera olika företag och föreningar som medverkar och andra aktiviteter. Jag kommer också att finnas på plats för att prata trädgård och svara på frågor om du har lust.

 

Föreläsning bärodling och förädling

Den 23 oktober klockan 19 kommer jag att hålla en föreläsning hos Alingsås trädgårdsförening. Jag tipsar om hur du lyckas med din bärodling och även lite vad du kan använda skörden till.

 

Egen temakväll?

Är ni ett gäng på 5 eller fler kan jag ordna en separat temakväll för er, med det trädgårdsämne som ni själva vill ha. Mejla eller ring 070-587 04 89 så kommer vi överens om hur vi ordnar en trevlig kväll för er.