För alla tjänster jag utför åt dig som privatkund betalar du 450 kr/tim (inkl. moms). Är du pensionär får du 10% rabatt.

 

Jag debiterar även resorna om arbetet utförs längre än 1 mil från Stora Mellby. För överskjutande mil kostar det 55 kr per mil (inkl. moms).

 

Du kan få skatteavdrag för hushållsnära tjänster för vissa delar av arbetet jag utför åt dig. Det gäller trädgårdsskötsel, trädbeskärning, häckklippning och beskärning av rosor. Vill du utnyttja den möjligheten behöver du veta att du har avdragsutrymme kvar att utnyttja. Läs mer i Skatteverkets information om husarbete.

 

Om du som representant för ett företag eller en förening vill ha min hjälp, eller om du som privatkund vill ha större arbeten gjorda, begär offert för arbetet som ska utföras.

Namn:

Katarina Olsson

Adress:

Olsbacken 8

Postadress:

441 73 Sollebrunn

Telefon:

070 - 587 04 89

e-post:

info@stmellbytradgarddesign.se

Facebook:

Min facebook-sida

På gång

 

Bjärkedagen 23 september 10-14

Den årliga Bjärkedagen går av stapeln med flera olika företag och föreningar som medverkar och andra aktiviteter. Jag kommer också att finnas på plats för att prata trädgård och svara på frågor om du har lust.

 

Föreläsning bärodling och förädling

Den 23 oktober klockan 19 kommer jag att hålla en föreläsning hos Alingsås trädgårdsförening. Jag tipsar om hur du lyckas med din bärodling och även lite vad du kan använda skörden till.

 

Egen temakväll?

Är ni ett gäng på 5 eller fler kan jag ordna en separat temakväll för er, med det trädgårdsämne som ni själva vill ha. Mejla eller ring 070-587 04 89 så kommer vi överens om hur vi ordnar en trevlig kväll för er.